Kleur herstellen


Op deze pagina lees je alles over hoe je jouw leder weer nieuw leven inblaast! Kleine krasjes, oppervlakkige beschadigingen of gewoon verkleuring door jarenlang gebruik? Je kunt het camoufleren met een kleur op maat. De kleuren komen rechtstreeks uit het kleurenlaboratorium van LCK® en zijn altijd passend. 

Hoe werkt het?
Graaf de aankoopbon op! Ja ja, dat kleine bonnetje in die dikke map vol papieren. Op de aankoopbon staat namelijk precies beschreven welke leersoort en kleurcode er bij jouw meubels horen. Zodra je dit weet kun je de originele kleur eenvoudig in de webshop bestellen. 

> Keralux® colour repair set

GÉÉN aankoopbon meer? 
In dat geval zijn er een twee alternatieven, denk aan: 

  • Een kleur naar RAL-nummer (net als in de verfwinkel!)
  • Een kleur van staal

RAL-nummer
We kunnen bijna elke kleur maken aan de hand van een officieel (!) RAL-nummer. Hiervoor heb je een RAL-kaart (soms ook RAL-dek of RAL-waaier) nodig. Bezoek de plaatselijke verf- of kluswinkel, in sommige gevallen lenen ze dit soort kaarten kosteloos uit. Geef het nummer vervolgens per mail aan ons door, meestal vragen we ook of je een foto van het meubelstuk in kwestie in wilt sturen. Stuur deze voor het gemak alvast mee. Let wel op: als je twijfelt over de juiste (RAL)kleur is de volgende optie waarschijnlijk beter.

Kleur van staal
De beste optie is om ons een staaltje te sturen op het moment dat je twijfelt over de juiste kleur. Zo'n staaltje mag al een reepje leder van circa 0,5-4,0 cm groot zijn (ongeveer de helft van je pink). Dit valt vaak wel ergens weg te knippen, zoals achter een rits, of aan de onderkant van een meubelstuk, achter de nietjes. Stuur het staaltje onder de vermelding van je contactgegevens op naar:

LCK® Nederland BV
Postbus 16
7390 AA Twello
Nederland

Zodra LCK® het staaltje in goede orde heeft ontvangen zullen ze contact opnemen.


Vragen?


Heb jij vragen over deze pagina? Stel ze!

> direct contact opnemen

 

Direct bestellen:

© 2023 - 2024 Harvink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel